В момента има 3 посетителя в сайта

Абонирай се за актуални новини.logo_de_sangosse-1.jpg
Бюлетини
Печат Е-мейл
МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН 

    
ЖИТНИ РАПИЦА ОВОЩНИ
изтегли изтегли изтегли

  
Уважаеми фермери,

Екипът на Суми Агро България ЕООД се опитва да бъде актуален и полезен за всеки от Вас повече от всякога. За тази цел ние обновихме сайта на фирмата, като освен информацията за продуктите, които предлагаме се постарахме да  публикуваме информация, която би Ви била полезна в производството. Тъй като информацията е наистина много, а ние освен всичко друго трябва и да сме до Вас, процесът на въвеждане ще се проточи във времето. Ситуацията на полето никога не е била нещо монотонно и напълно предвидимо. Всеки сезон е строго специфичен сам по себе си и никога циклите не се повтарят, а всичко е динамично и винаги успява да ни изненада - приятно и неприятно. Именно поради този факт каквато и инфорамция да поместим в сайта тя няма да е на 100% актуална за днешния ден тъй като той е неповторим и уникален, както и проблемите, пред които се изправяме ежедневно. Ето защо, ние екипът на САБ ще се постараем да предоставяме текущата и актуална  ситуация на полето в различните райони на България, за да допълним фактическите данни и сухата информация от учебниците и от опитът ни в предходните години, като смятаме че това ще е от полза за всички ни. Като всяко начало ние ще допускаме грешки, за което Ви молим предварително да ни извините и да ни поправяте, за да успяваме заедно. Ние сме малък екип и нашите знания и въображение съвсем не са всеобхватни затова моля, давайте своите предложения и идеи, за да сме още по-полезни за Вас.

Информация поместена в бюлетина е основна за всеки от засегнатите неприятели, които смятаме, че са актуални за момента.  Част от нещата са взаимствани от бюлетина на НСРЗ, като сме се постарали да го допълним и актуализираме.

Към публикуването на бюлетина прилагаме и писмо с информация за основните неща, на които трябва да обърнем внимание на полето.

Актуална информация към месец октомври: Рапица, Пшеница, Овощни култури

 

За повече информация прочетете бюлетините публикувани по-долу.

С най-добри пожелание екипът на Суми Агро България!

НИЕ СМЕ ТУК ЗАРАДИ ВАС


 

 

ЖИТНИ РАПИЦА ОВОЩНИ
изтегли изтегли изтегли


 
 • Новини

   

  Пледж 50 ВП и Тарга Супер: най-дългото последействие. прочети

   

  Текущи промоции. прочети

 • Анкета

   

  Анкета. попълни

 • Каталог на Суммит Агро

   

  Разгледай новия каталог на Суммит Агро Румъния СРЛ - клон България КЧТ.  разгледай